No Image

କ୍ରାଞ୍ଚୁ ଚିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି- ୮୦୦ ଗ୍ରାମ୍ ଚିକେନ୍‌କୁ ଲମ୍ବା ଲମ୍ବା କରି ୩୨ ଖଣ୍ଡ କରିବେ । ଏହା ଉପରେ ଗୋଟିଏ ଲେମ୍ବୁର ରସ ଚିପୁଡ଼ି ଦେବେ । ଧଳା ଗୋଲମରିଚ ୫ ଗ୍ରାମ୍ ଓ ସାମାନ୍ୟ […]

No Image

କାଜୁ ଚିକେନ୍ କରୀ

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ଚିକେନ୍-୨ କିଲୋ, ନଡ଼ିଆ କୋରା-୨କପ, ରସୁଣ-୨୦ କୋଲା, ଅଦା-୨ ଇଞ୍ଚ ଖଣୋ, ଧନିଆ-୫ ବଡ଼ ଚାମୁଚ, ଜିରା-୩ ଚାମୁଚ, ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା-୮ଟା, ଲବଂଗ-୧୦ଟା, ଡ଼ାଲଚିନି-୬ଇଞ୍ଚର ଖଣ୍ଡେ, କାଜୁ-୫୦୦ ଗ୍ରାମ, କଟା ବଡ଼ […]

No Image

କ୍ରିମ୍ ଚିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି – ୧. କେ.ଜି ଚିକେନ୍‌କୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କାଟି ଲୁଣ ଓ ହଳଦି ଦେଇ ସିଝାଇ ଦିଅନ୍ତୁ । ଗୋଟିଏ ପାତ୍ରରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଏକ କପା ପିଆଜ ଛେଚି ତା’ […]

No Image

କୋକନଟ ଗ୍ରେଭୀରେ ଚିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ଚିକେନ୍-୨କିଲୋ, କୋରା ନଡ଼ିଆ-୪କପ, ଅଦା-୨ ଇଞ୍ଚ ଖଣ୍ଡେ, ସୋରିଷ-୧/୨ କୋଲା, ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା-୮ଟି, ଧନିଆ-୮ଟି ଛୋଟ ଚାମୁଚ, ଜିରା-୧ ଚାମୁଚ, ଗୋଲମରିଚ-୧୦ଟା, ଲବଂଗ-୪ଟା, ହଳଦି ଗୁଣ୍ଡ-୧ଟି, ତେନ୍ତୁଳି ରସ-୪ଚାମୁଚ ଓ ଆବଶ୍ୟକ […]

No Image

ଚିକେନ୍ ତରକାରୀ

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି – ୨ କିଲୋ ଚିକେନ୍‌କୁ ୩୨ ଖଣ୍ଡରେ କାଟି ପରିଷ୍କାର କରିବେ । ସେଥିରେ ବଟା ଅଦା ଓ ରସୁଣ ୨୦ ଗ୍ରାମ୍, ଦହି ୨୦ ଗ୍ରାମ, ସୋରିଷ ତେଲ, ୨୦ ଗ୍ରାମ୍ […]

No Image

ଚିକେନ୍ ଷ୍ଟ୍ର

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ଚିକେନ-ଦେଢ଼ କିଲୋ, ଚିକେନ୍ ଷ୍ଟକ-ତିନି କପ, ଲହୁଣୀ କିମ୍ବା ଘିଅ – ୧୫୦ ଗ୍ରାମ୍, ଆଲୁ-୪ଟା, ଗାଜର-୪ଟା, ସିମଲା ଲଙ୍କା-୪ଟା, ଗୋଲ ମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ଏକ ଚାମୁଚ, ଦୁଧ-2 କପ, ପିଆଜ-୮ଟା, […]

No Image

ଚିକେନ୍ ମାଞ୍ଚୁରିଆନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ହାଡ଼ ନଥୁବା ଚିକେନ-୧୦୦ଗ୍ରାମ, କର୍ଣ୍ଣଫୋର- ୧୬ ଚାମୁଚ, ଅଜିନ ମଟୋ ଦରକାର ଅନୁସାରେ, ହଳଦୀ-୨ ଚାମୁଚ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ-୧ ଚାମୁଚ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ – ୨ ଚାମୁଚ, ଅଣ୍ଡା-୨ଟି, ଚିଲି ସସ୍-୮ […]

No Image

ଚିକେନ୍ ମହାରାଜ

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ଚିକେନ୍-୨କିଲୋ, କାଜୁ-୫୦୦ ଗ୍ରାମ୍, ଚାର, ମଗଜ-୩୦୦ ଗ୍ରାମ,ଅଦା-୨୦୦ ଗ୍ରାମ, ରସୁଣ-୨୦୦ ଗ୍ରାମ, ପିଆଜ-୫୦୦ ଗ୍ରାମ୍, ଗରମ ମସଲା-୫ ଗ୍ରାମ, ପୋଦିନା ପତ୍ର ଗୁଣ୍ଡ-୧୦ ଗ୍ରାମ, ରାଶି-୧୦୦ ଗ୍ରାମ, ଧନିଆ-୧୦୦ଗ୍ରାମ୍, କଞ୍ଚା ଅଣ୍ଡା-୮ଟି, […]

No Image

ଚିକେନ୍ ଫ୍ରାଏ

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି – ୩୦୦ ଗ୍ରାମର-ହାଡ଼ ନଥୁବା ଚିକେନ୍‌କୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ । ୧୦୦ ଗ୍ରାମ-କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋ ର, ୧୦୦ ଗ୍ରାମ-ମଇଦା, ଗୋଟଏ-ଅଣ୍ଡା, ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ଓ ମସଲା ଗୁଣ୍ଡ ଦେଇ […]

No Image

ଚିଲି ଚିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ହାଡ଼ ନଥିବା-୧ କିଲୋ ଚିକେନ, ଅଣ୍ଡା-୨ଟା, ରିଫାଇନ ତେଲ-୨୦୦ ଗ୍ରାମ, ପିଆଜ-୪୦୦ ଗ୍ରାମ୍, ରସୁଣ- ୧୨ କୋଲା, ଅଦା-୨ ଇଞ୍ଚର ଖଣ୍ଡେ, ଲଙ୍କା – ୭ଟା, ବିଲାତି ବାଇଗଣ ସସ୍-୧୦୦ଗ୍ରାମ୍, ଦହି-୪ […]