No Image

ଛତୁ ଓ ଚିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ -୪କପ-କଟା ଚିକେନ୍, ୮ ଚାମୁଚ-ମଇଦା, ୪ଚାମୁଚ-ଗୋଲ କଟା ପିଆଜ, ୬ଚାମୁଚ-ବଟର, ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ ଲୁଣ, ବିଲାତି ସସ୍, ହଳଦି, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ ଓ ଚିଲି ସସ୍ ନେବେ । ପ୍ରସ୍ତୁତି – ଗରମ […]

No Image

ବେକଡ ଚିଜ ଟିକେନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ବଡ଼ ବଡ଼ ୧୨ ଖଣ୍ଡ ଚିକେନ୍, ମଇଦା-୧/୨କପ,(ଚଲା ହୋଇଥିବା), ଲୁଣ-୨ ଚାମୁଚ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ-ଏକ ଚାମୁଚ, ଅଣ୍ଡା-୪ଟା (ଫେଣ୍ଟା ହୋଇଥିବା), ଚିଜ୍ (କୋରା)-୧ କପ ଓ ଘିଅ-୮ଚାମୁଚ ନେବେ । ପ୍ରସ୍ତୁତି […]