No Image

ଚିଙ୍ଗୁଡି ପତୁଆ

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ୫୦୦ ଗ୍ରାମ-ଛୋଟ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି, ଦୁଇଟି-ବଡ଼ ଆଳୁ, ପିଆଜ-୩ଟି, ୮ଟି – ରସୁଣ କୋଲା, ହଳଦି ଗୁଣ୍ଡ – ଦୁଇ ଚାମୁଚ, ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା-୪ଟି, ଦୁଇ ଚାମୁଚ-ସୋରିଷ, ଜିରାଦୁଇ ଚାମୁଚ, ୮ ଚାମୁଚ-ସୋରିଷ […]

No Image

ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି ମୁସ୍ମୁସ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ଛେଟ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି-୫୦୦ ଗ୍ରାମ, ଅରୁଆ ଚାଉଳ-୨କପ, ବଟା, ରସୁଣ –୨ ଚାମୁଚ, ବଟା,ଅଦା-୧ ଚାମୁଚ, କଟା ପିଆଜ-୨ଟି, ବେସନ-୫ଚାମୁଚ, ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ହଳଦି, ତେଲ ଓ ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ ନେବେ […]

No Image

ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି ବରା

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି- ପ୍ରଥମେ ଆବଶ୍ୟକତା ଅନୁସାରେ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି ନେଇ ତାକୁ ଭଲ କରି ଧୋଇ ଦିଅନ୍ତୁ । ତା’ପରେ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ଭଲ କରି ଭାଜି ତାକୁ ବାଟି ଦିଅନ୍ତୁ । ଏଥିରେ ଜିରା, ସୋରିଷ, ପିଆଜ, […]

No Image

ଚିଲି ପ୍ରନ୍

June 30, 2018 foodadmin 0

ପ୍ରସ୍ତୁତି – ପାଞ୍ଚପ୍ଲେଟ୍ ତିଆରି ପାଇଁ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ପ୍ରଥମେ ଧୋଇ ସଫା କରିବେ । ଏଥିରେ ମଇଦା-୧୦ ଗ୍ରାମ୍, କର୍ଣ୍ଣଫୋର-୧୦ ଗ୍ରାମ୍, ଅଜିନା ମାଟୋ-୫ ଗ୍ରାମ, ଧଳା ଗୋଳମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ୫ ଗ୍ରାମ, ସୋୟାବିନ୍ସସ୍-୫ ଗ୍ରାମ୍, […]

No Image

ବଟର ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି

June 30, 2018 foodadmin 0

ଉପକରଣ – ବଡ଼ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ି-୫୦୦ ଗ୍ରାମ, ବଟର-୫୦ ଗ୍ରାମ, ୨ଟି-ପିଆଜ କଟା ହେବ, ଗୁଜୁରାତି-୫ ଗ୍ରାମ୍, ଦହି-ଅଧ କପ, ତେଲ-ଅଧ କପା, କାଜୁ ବଟା-ଅଧକପ, ଦରକାର ଅନୁସାରେ ଲବଙ୍ଗ, ଡ଼ାଲଚିନି, ବଟା ଅଦା, ବଟା, […]