ଗୁଲ ଗୁଲା

ଉପକରଣ – ୨୦୦ ଗ୍ରାମ ସୁଜି– ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟି ଚିନି / କିମ୍ବା ଗୁଡ– ୫ ଚାମୁଚ ଅଟା – ରିଫାଇନ ତେଲ ଛାଣିବା ପାଇଂ– ୧/୨ ଚାମୁଚ ବେକିଙ୍ଗ ସୋଢା– ୨ଟି ଅଳେଇଚ– ୧ ଚାମୁଚ ପାନ ମଧୁରି – ୧/୨ ଚାମୁଚ ଲୁ ଣ ( ସ୍ୱାଦ ‍ଅନୁଜାୟି )– ପାଣି ଗୋଲେଇବା ପାଇଂ ଗୋଟେ ପାତ୍ର ରେ ସୁଜି, ଅଟା, ଚିନି / ଗୁଡ, ପାନ ମଧୁରି, ଅଳେଇଚ, ଲୁଣ ଓ ବେକିଙ୍ଗ […]

ନଡ଼ିଆ ବରା

ଉପକରଣ -କୋରା ନଡ଼ିଆ – ୨ କପ, ବଡ଼ ଆଳୁ -୨ଟା, ଜିରା ଗୁଣ୍ଡ – ୧ ଚାମୁଚ -ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ-ଅଧ ଚାମୁଚ – ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ଓ ରିଫାଇନ ତେଲ ନେବେ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଥମେ ଆଳୁକୁ ସିଝାଇ ଚୋପା ବାହାର କରିଦେବେ । ସେଥିରେ କୋରା ନଡ଼ିଆ, ଜିରାଗୁଣ୍ଡ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ ଓ ଲୁଣ ପକାଇ ଭଲ କରି ଚକଟି ଦେବେ । ତେଲ ଗରମ କରି ଏହାକୁ ବରାଭଳି ତିଆରି କରି ତେଲରେ […]

ADVERTISEMENT

Recent Posts

Archives

Categories