କାଙ୍କଣ ଭର୍ତ୍ତା

ପ୍ରସ୍ତୁତି-ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ କାଙ୍କଣ ନେଇ ସିଝାଇ ଥଣ୍ଡା କରିଦେବେ । କାଙ୍କଣ ସିଝିଗଲେ ଏହାକୁ ଥଣ୍ଡା କରି ଏଥିରେ ଲୁଣ ପକାଇ ଚକଟି ଦେବେ । ଗରମ ତେଲରେ ସୋରିଷ ପକାଇ ଭାଜି ଦେବେ । ସୋରିଷ ଭାଜି ହୋଇଗଲେ ସେଥିରେ ଚକଟା କାଙ୍କଣକୁ ପକାଇ ଭଲକରି , ଖଡ଼କି ଦେବେ । ଏଥର କାଙ୍କଣ ଭର୍ତ୍ତା ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା।

Recommended Products

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.