ଟମାଟୋ ଖଜୁରି ଖଟା

ଉପକରଣ: -ଟମାଟୋ -ଖଜୁରିକୋଳି -ଚିନି -ସୋରିଷ, -ଆମ୍ବକଷିଆ ଅଦା– କଞ୍ଚାଲଙ୍କା -ଭୁର୍ସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର -ନଡ଼ିଆ କୋରା -ଧନିଆପତ୍ର,– ଅଦା ବଟା, -ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ତେଲ ଏବଂ ସ୍ୱାଦ -ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ ପ୍ରସ୍ତୁତି: ପ୍ରଥମେ ଟମାଟୋକୁ ଧୋଇ କଟାଯାଏ । ଗୋଟିଏ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଟିକିଏ ଦେଇ ସେଥିରେ ଅଦା ବଟା, ସୋରିଷ, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଓ ଭୁର୍ସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ପକାଇ ବଘରାଯାଏ । ଏହା ଭାଜି ହୋଇଗଲେ ସେଥିରେ ଟମାଟୋ ଏବଂ ଖଜୁରିକୁ ଧୋଇ ପକାଇ ଘଣ୍ଟାଯାଏ । […]

ADVERTISEMENT

Recent Posts

Archives

Categories