କାଗେଜି ଲେମ୍ବୁ ରାଇସ
ଉପକରଣ – ସରୁ ଅରୁଆ ଚାଉଳ-ଅଢ଼େଇ କପ, କାଗେଜି ଲେମ୍ବୁ-୧ଟା, ମେଥି ପାଉଡ଼ର-1/8 ଚାମୁଚ, ରିଫାଇନ୍ ତେଲ-‘4କପ, ବୁଟ ଡାଲି-୩ ଚା’ ଚାମୁଚ, ସୋରିଷ-1/8 ଚାମୁଚ, ଭୂସୁଙ୍ଗା ପତ୍ର-୭ଟା, ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା-୫ଟା, ହେଙ୍ଗୁ-୧ଟା ଛୋଟ (ବୁଟ, ଡାଲି ସାଇଜର), ଦରକାର ମୁତାବକ ଲୁଣ ଓ ହଳଦି ନେବେ ପ୍ରସ୍ତୁତି – ଲେମ୍ବୁରସ ବାହାର କରି ଅଲଗା ରଖନ୍ତୁ । ଯେତିକି ରସ ସେତିକି ପାଣି ମିଶାଇ ଛାଣି ରଖନ୍ତୁ । ରିଫାଇନ ଗରମ ତେଲରେ ସୋରିଷ ଫୁଟାନ୍ତୁ …