ଚିଲି ପ୍ରନ୍
ପ୍ରସ୍ତୁତି – ପାଞ୍ଚପ୍ଲେଟ୍ ତିଆରି ପାଇଁ ଚିଙ୍ଗୁଡ଼ିକୁ ପ୍ରଥମେ ଧୋଇ ସଫା କରିବେ । ଏଥିରେ ମଇଦା-୧୦ ଗ୍ରାମ୍, କର୍ଣ୍ଣଫୋର-୧୦ ଗ୍ରାମ୍, ଅଜିନା ମାଟୋ-୫ ଗ୍ରାମ, ଧଳା ଗୋଳମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ୫ ଗ୍ରାମ, ସୋୟାବିନ୍ସସ୍-୫ ଗ୍ରାମ୍, ଚିଲି ସସ୍-୧୦ ଗ୍ରାମ୍ ଓ ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ ଲୁଣକୁ ମିଶାଇ ଗରମ ତେଲରେ ଛାଣି ଅଲଗା ରଖିବେ ।ପୁଣି ଗରମ ତେଲରେ ଅଦା ରସୁଣ ବଟା-୨୫ ଗ୍ରାମ୍, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଖଣ୍ଡ-୫ ଗ୍ରାମ, କ୍ୟ କରି ପିଆଜ ଖଣ୍ଡ-୨୫୦ ଗ୍ରାମ୍, କ୍ୟାପ୍ସିକମ୍ ଖଣ୍ଡ-୨୦୦ …