କାଙ୍କଣ ଭର୍ତ୍ତା

ପ୍ରସ୍ତୁତି-ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ କାଙ୍କଣ ନେଇ ସିଝାଇ ଥଣ୍ଡା କରିଦେବେ । କାଙ୍କଣ ସିଝିଗଲେ ଏହାକୁ ଥଣ୍ଡା କରି ଏଥିରେ ଲୁଣ ପକାଇ ଚକଟି ଦେବେ । ଗରମ ତେଲରେ ସୋରିଷ ପକାଇ ଭାଜି ଦେବେ । ସୋରିଷ ଭାଜି ହୋଇଗଲେ ସେଥିରେ ଚକଟା କାଙ୍କଣକୁ ପକାଇ ଭଲକରି , ଖଡ଼କି ଦେବେ । ଏଥର କାଙ୍କଣ ଭର୍ତ୍ତା ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା।

Mango Lassi ( Indian Mango Yogurt Drink ) https://t.co/wVF6tSEG9n #sarbat #lasi #mangolasi https://t.co/wVF6tSEG9n
https://t.co/31s9RdaRBP spicy oil is used in the pan as a cooking base for meats and vegetables, as a spicy dipping… https://t.co/31s9RdaRBP
RT : Influenced of odia food bloggers. "Pakhala bhata" isn't the only thing we eat. https://t.co/ARaftjTgD4