ନବରତ୍ନ କୋରମା
ଉପକରଣ- ପନିର-୧୦୦ଗ୍ରାମ୍, ବିଲାତି ବାଇଗଣ- ୧୫୦ ଗ୍ରାମ୍, ଅଦାରସ୫୦ ଗ୍ରାମ, ଛୋଟ କାକୁ ଖଣ୍ଡ-୧ ଚାମୁଚ, ଚୋପାଛଡ଼ା ବାଦାମ-୮ଟି, ଫୁଲକୋବି୧୫୦ ଗ୍ରାମ, ଆଳୁ- ୧୫୦ ଗ୍ରାମ୍, ଗାଜର-୫୦ଗ୍ରାମ୍, ବିନ୍-୫୦ଗ୍ରାମ୍, ମଟର ଛୁଇଁ ମଞ୍ଜି-୨ ଚାମୁଚ, ଦୁଧ-୩ ଚାମୁଚ, ଦହି-ଅଧ କପା, ହଳଦିଗୁଣ୍ଡ-ଅଧ ଚାମୁଚ, ଜିରାଗୁଣ୍ଡ-୧ ଚାମୁଚ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ-ଅଧ ଚାମୁଚ, ଗରମ ମସଲା ଗୁଣ୍ଡ-ଅଧ ଚାମୁଚ, ଅଦା୫ ଗ୍ରାମ, ରସୁଣ-୫ କୋଲା, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା-୨ଟି, ଘିଅ-୫ ଚାମୁଚ, କେଶର-ଟିପେ, ଧନିଆପତ୍ର ଅଚ୍ଛ ଓ ଆବଶ୍ୟକ ମୁତାବକ ଲୁଣ ନେବେ । …