ଅଣ୍ଡା ଭୂଜିଆ
ଉପକରଣ – ଅଣ୍ଡା-୮ଟା, ଗାଜର-୨ଟା, ବିଲାତି ବାଇଗଣ-୨ଟା, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା-୬ଟା ପିଆଜ-୪ଟା, ତେଲ-୧ କପ, ମଟର ଛୁଇଁ ମଞ୍ଜି -୧ କପ ଓ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ଏବଂ ହଳଦି ନେବେ । ପ୍ରସ୍ତୁତି – ଗାଜର, ପିଆଜ, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଓ ବିଲାତି ବାଇଗଣକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଅଲଗା ରଖିବେ । ମଟର ଛୁଇଁ ମଞ୍ଜିକୁ ସିଝାଇ ଦେବେ । ଗରମ ତେଲ କରେଇରେ ପିଆଜ ଓ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଭଲ ଭାବରେ ଭଜା ହେବ । …